Blumen Garten - Landscaping  
   
   
 

 

Va putem oferi:


Proiectare si Planificare: Avem experti in amenajarea gradinilor care va pot ajuta sa creati planuri personalizate pentru spatiul dumneavoastra verde. De la amenajari mici la proiecte mari de peisagistica, ne asiguram ca fiecare detaliu este luat in considerare.
Executie Profesionala: Echipele noastre de gradinari experimentati sunt pregatite sa puna in aplicare planurile elaborate, garantand calitate si atentie la detalii. De la pregatirea solului la plantarea si instalarea elementelor de design, ne ocupam de tot.
Irigatii Eficiente: O parte importanta a unei gradini sanatoase este sistemul de irigare. Va putem ajuta sa proiectati si sa instalati sisteme de irigare eficiente, astfel incat plantele dumneavoastra sa primeasca cantitatea potrivita de apa.
Elemente de Design si Decor: Daca doriti sa adaugati caracter si personalitate gradinii dumneavoastra, putem crea elemente de design, cum ar fi alei, pergole, fantani arteziene, sau poten??m atractivitatea cu flori si plante decorative.
Intretinere Profesionala: Nu ne oprim doar la amenajare; oferim si servicii de intretinere pentru a va asigura ca gradina dumneavoastra arata mereu impecabil. Tunsul gazonului, ingrijirea plantelor si curatarea spatiilor verzi sunt doar cateva dintre serviciile noastre.
Consultanta Personalizata: Suntem aici pentru a va oferi sfaturi si recomandari pentru a face ca gradina dumneavoastra sa fie exact asa cum v-ati imaginat. Ne consultam cu dumneavoastra in fiecare etapa a proiectului.
Indiferent daca aveti nevoie de o mica reimprospatare a gradinii sau de o transformare completa a unui spatiu verde, echipa noastra dedicata este pregatita sa transforme in realitate visele dumneavoastra. Nu exista lucrari de amenajare a gradinilor si spatii verzi pe care nu le putem realiza cu profesionalism si pasiune.  Oferta noastra include servicii complete de gradinarit, plante, instalatii de irigare, drenaj, accesorii si produse pentru gradina.

Pentru orice tip de gradina, oferim pachetul complet de servicii: gradini clasice, gradini japoneze, gradini de piatra, gradini feng-shui, gradini englezesti, gradini franceze, gradini luxuriante, gradini rustice, gradini moderne, gradini minimaliste, gradini cu garduri vii si plante conifere etc.

Avem o echipa formata din specialisti , pregatiti sa execute lucrari de calitate si durabile si sa gaseasca solutiile potrivite pentru orice amenajare de spatiu verde sau problema de detaliu sau fond.

 

 
 

0757 016 341